Ineke Magdelijns Hobé

Ineke Magdelijns_ECVET_expert

Ineke Magdelijns-Hobé

Projectleider flexibilisering mbo

Als docent in het mbo heb ik in mijn loopbaan de kansen gegrepen en gekregen om mijzelf een ‘leven lang te ontwikkelen’. Ervaringen als (stage)docent in het mbo, stage-coördinator en o.a. teammanager maken dat ik echt met ‘de voeten in de onderwijsklei’ heb gestaan. En altijd bewogen mijn werkzaamheden zich op raakvlakken tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Dit gold ook voor de projecten die ik oppakte waaronder de ontwikkeling en uitvoering van EVC, inclusief een pilot voor ECVET. Vanaf 2016 heb ik drie jaar bij de MBO Raad gewerkt en daar het Kennispunt LLO opgezet.

Inmiddels, weer terug bij het ROC van Twente, ben ik als projectmanager verantwoordelijk voor de flexibilisering van de opleidingen Timmerman en Metselaar. Een landelijk project waarin wordt samengewerkt met een tiental ROC’s, een niet-bekostigde instelling en verschillende sociale partners en waarbij leereenheden een belangrijke rol gaan spelen als het gaat om flexibilisering van mbo.

This website has been funded with support from the European Commission. The Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.