Pauline van den Bosch

Pauline van den Bosch-ECVET-expert

Pauline van den Bosch

Beleidsadviseur internationalisering 

Pauline is vanaf het moment dat de ECVET Recommendation is aangenomen in Juni 2009  betrokken geweest bij de implementatie ervan in de Europese lidstaten. Zij was betrokken bij het Europese ECVET secretariat en heeft hierover verschillende workshops gemodereerd en gefaciliteerd. Pauline heeft daarnaast ruim 10 jaar gewerkt bij een Europees netwerk voor beroepsonderwijs (EVTA). Daar heeft zij met verschillende projecten en workshops de mogelijkheden van het inzetten van ECVET en met name de principes, vertaald naar de leden van het netwerk.

Momenteel werkt Pauline als beleidsadviseur Internationalisering bij Gilde Opleidingen (Midden en Zuid Limburg). Ook binnen Gilde stimuleert zij collega’s en stakeholders zoveel mogelijk om gebruik te maken van de ECVET principes. Denk aan het inzetten van ecvet bij mobiliteit van studenten, erkenning van leeropbrengsten over de grens en het inzetten van ECVET voor levenslang ontwikkelen (ook in het kader van alumnibeleid).

This website has been funded with support from the European Commission. The Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.