Rinske Stelwagen

Rinske_Stelwagen_ECVET-expert

Rinske Stelwagen

MBO adviseur

Van origine ben ik Technisch Natuurkundige, maar ben al mijn hele werkzame leven op de een of andere wijze betrokken bij onderwijs. De laatste tien jaar heb ik mij gericht op het middelbaar beroepsonderwijs, waarin ik werkzaam ben als zelfstandig adviseur en trainer op het gebied van kwaliteit, beleid, governance en onderwijs, naast mijn werk als ECVET expert. Sinds 2012 ben ik actief betrokken bij ECVET. Een aantal jaren was ik programma manager van het NCP ECVET, en coordinator van het nationaal team van ECVET experts. Ook was ik lid van de ECVET Users’ group, het Europees beleidsorgaan van ECVET. ¬†Mijn sterke punten zitten in de verbinding. Verbinding tussen mensen onderling, maar ook tussen beleid en primair, politiek en school, planning en uitvoering.

This website has been funded with support from the European Commission. The Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.